Sari la conținut
COMUNITATEA ESTE IN MENTENANȚĂ SI NU ACCEPTA SERVERE DE NICIUN TIP!
  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
    1. Zona Administrativă

      Zonă destinată informațiilor și noutăților despre forum, comunitate, proiectele comunității și serverele deținute de comunitatea noastră. Tot ce ține de viitorul comunității găsiți aici.

      6
      postări
    2. Zona Utilizatorilor

      Zonă destinată utilizatorilor forumului , aici veți găsi informații despre alți utilizatori, aplicarea pentru funcții, reclamații la adresa membrilor din STAFF, cât și despre conturile premium !

      75
      postări
    3. Affiliere & Management

      Vrei ca serverul tău să facă parte din Comunitatea CSGAMING ? Atunci aici este locul potrivit pentru a face o Cerere DNS. Pe lângă asta veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

      16
      postări
    4. CSGAMING | GAMETRACKER GROUP   (183 vizite la acest link)

      type-460x42_cborder-000000_ctop-7200FF_c

    5. COUNTER-STRIKE 1.6 DOWNLOAD   (163 vizite la acest link)

    1. 9
      postări
    2. Counter-Strike 1.6 - Official Servers

      În această categorie se află serverele oficiale de Counter-Strike 1.6 ale comunității noastre. Dispunem de o mulțime de moduri de joc, intră pe serverele noastre și testează-le alături de alți jucători.

      1,1k
      postări
    3. 5
      postări
    1. Overwatch Zone

      Ai un jucător pe server care este destul de bun însă îl suspectezi de cod ? Nu reusești să-ți dai seama dacă folosește un cod sau este priceput la joc ? Ei bine, acesta este locul unde-ți poți rezolvă nedumiririle în legătură cu jucătorii suspecți de cod ! 

      Moderator: Overwatch
      12
      postări
    2. Design Zone

      Arta, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

      Moderator: GFX Designers
      24
      postări
    3. Scripting Counter Strike

      Aceasta zona este dedicata pasionatiilor de scripting cat si celor care cauta raspunsuri despre anumite pluginuri. In aceasta sectiune pot fi postate cereri de pluginuri cat si pluginuri noi.

      Moderator: Scripters
      6
      postări
    4. Zona interviuri

      Ești curios în legătură cu o persoană din cadrul comunității ? Dorești să cunoști persoana din spatele numelui virtual ? Reporterii noștrii îți pun la dispoziție interviuri cu cei mai activi și populari membrii ai comunității !

      Moderator: Reporters
      6
      postări
    1. Ştiri

      Știrea este un gen jurnalistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă

      15
      postări
    2. Multimedia

      Cele mai recente melodii, filme, stiri legate de viata de zi cu zi si mici joculete le gasiti aici! 

      108
      postări
    3. Jocuri Online

      Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc.

      39
      postări
    4. Magazin Virtual

      Magazinul virtual CSGAMING, aici puteți cumpăra / vinde / schimba diferite lucruri , la prețuri dispuse de fiecare în parte.

      3
      postări
      • Nu sunt încă postări aici

Partners

×
×
  • Creează nouă...